Din kundkorg är tom

Kundtjänst

Klarna Checkout
En smidig kassa där du kan välja flera betalningsalternativ i steg 2. Du kan till exempel välja att betala med kort.

Klarna Faktura
Betalningsvillkor är 14 dagar. Klarna mailar fakturan till dig när vi skickar varorna. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 50 kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta. Förenklad kreditprövning utan kännedomskopia sker och leverans sker endast till bokförd adress. Vid val av Klarna faktura som betalningsmedel tillkommer en extra avgift om 29 kr inkl. moms.

AKH Faktura
För att kunna handla mot AKH faktura krävs det att du har ett företag med ett konto hos oss sedan tidigare. Om du har det och vill kunna handla mot det kontot, kontakta oss så hjälper vi dig.

Frakt
Vi tillämpar en enhetsfrakt på 89 kr inklusive moms oavsett storlek på beställning. Försändelsen skickas med DHL direkt till arbetsplats. Alternativt skickas paketet till ett utlämningsställe. Då aviseras sändningen via sms eller mail.

Leveranstid
Vår strävan är att leverera din order så snabbt som möjligt. Om det du har beställt finns i vårt lager levererar vi varorna inom 1 – 3 arbetsdagar. Om det du har beställt inte finns i vårt lager, bevakar vi din order och levererar så snart vi kan. Vid eventuell leveransförsening meddelas du eller får en delleverans. Vill du inte vänta kan du givetvis avbeställa. För Gotland och Norra Sverige tillkommer någon extra transportdag.

Öppet köp
Ibland blir det inte riktigt som man har tänkt sig. Du har full bytes- och returrätt inom 14 dagar från det att du har fått varan. Varan får naturligtvis inte vara använd. Vid retur eller byte kontakta oss för information om hur du går tillväga. Kostnaden för returfrakten står du själv för.

Reklamationer
Är varan felaktigt levererad eller skadad kan du reklamera den. Kontakta oss för information om hur du går tillväga.

GDPR - General Data Protection Regulation och är en ny dataskyddslag som trädde i kraft den 25 maj. GDPR är mycket lik den lag (Svenska PUL) som den ersätter, men med den skillnaden att skyddet för din personliga integritet förstärks. Läs mer här

Gilla oss på Facebook och visa upp det någon av våra butiker så får du en snygg AKH-t-shirt.