Din kundkorg är tom

om akh


På AKH.se hittar du arbetskläder, skyddsskor, arbetsbyxor m.m. från ledande kvalitetsvarumärken som exempelvis PX, Snickers, Fristads, Helly Hansen och Jobman. Vårt breda sortiment gör det enkelt att hitta arbetskläder och yrkeskläder till hela personalen. Du hittar även ett stort utbud av profilkläder med många olika möjligheter – allt från enkla och snabba transfertryck till screentryck, broderier och gummiinläggningar. Vi har även uniformer för ordningsvakter.

Affärsidé
Vår affärsidé är att vi ska vara det självklara valet för företag och professionella yrkesmän som ställer höga krav på kvalitet och söker ett brett utbud av yrkeskläder. Vi har lång erfarenhet inom branschen vilket medför god service och produktkunskap. Besök oss gärna i butik eller gör dina inköp snabbt och säkert i vår webbshop.

Bakgrund
Arbetsklädshuset grundades 1889 i Uppsala och har sedan dess växt till att bli en av de största fristående kedjorna i landet för arbetskläder, i dagsläget består vi av fyra butiker stationerade i Uppsala, Bromma, Hammarby, Västerås.

Arbetskläder & yrkeskläder

AKH har branschens bredaste sortiment av arbetskläder och yrkeskläder. Här hittar ni bland annat plagg från Fristads, Snickers, Jobman, Helly Hansen, Blåkläder, L'brador, PX, Projob, Toni Lee, Tranemo med flera. Finns det inte på hemsidan kan vi ändå lösa det. Kontakta din närmaste butik eller huvudkontoret i Uppsala.

Skyddsskor & arbetsskor

Vi har även branschens bredaste sortiment av skyddsskor och arbetsskor. I vårt sortiment finner ni skor från Arbesko, Sievi, Solid Gear, Puma, PX, Viking, Båstad, Lavoro, Bata, Auda med flera. Kontakta oss om du inte hittar det du söker på hemsidan. Vi kan säkert lösa det åt dig ändå.

Profilkläder

Vi har mängder av produkter från flertalet leverantörer av profilkläder och presentreklam samt give-aways. Kontakta oss om ni söker något specifikt eller om vi ska hjälpa er att komma på vad som passar just er så svarar vi inom kort.Företagsfakta
Arbetsklädshuset (AKH) AB
Org.nummer: 556545-1530
Telefon: 018-100030
Box 222
751 04 Uppsala
Arbetskläder hos arbetsklädshuset